POJĎTE SE SLETĚT !!

19.09.2017 19:03

Milí přátelé, kamarádi, členové Sokola Jílové i jeho příznivci nečlenové

Chtěli bychom Vás pozvat v rámci SLETOVÉ ŠTAFETY, která se uskuteční v neděli 24.9.2017 na

RODINNÉ SPORTOVNÍ SETKÁNÍ v Sokolovně“ od 14 do 19 hod.

SLETOVÁ ŠTAFETA konaná tento den je celorepubliková a TJ Sokol Jílové se účastní této štafety předáním stuhy navazujícímu TJ Sokol Vrané n. Vltavou, v 13:30 ve Vraném. Naší dopolední oficiální části Sletové štafety se můžete účastnit, pokud jste tak trochu vodáci a máte zájem se ještě letos na lodi projet. Naše cesta na lodi začíná ráno cca v 8 hod. V loděnici Juky v Borku. V tomto případě mi, prosím, volejte na T: 733640303.

Naše odpolední část, na kterou vás zveme, začíná v 14 h. V areálu Sokolovny a rádi bychom na ní viděli členy naší TJ Jílové napříč všemi oddíly.

Když SLET, tak slet – řekli jsem si, protože kdy jindy přijít do Sokolovny „v plné polní“, neboli s celou rodinou, než zrovna v den Sletové štafety.

Připraveny budou soutěže pro celé rodiny a půjde především o příjemnou zábavu ! Nicméně k poměření trpělivosti, soudržnosti a sil vzájemných rodinných klanů budou sloužit všechna sportoviště areálu Sokola. Soupeřit se bude v klasických dostupných sportech – tenisu, volejbalu, nohejbalu, ale i v Petangu, v Céčkách, štafetovém běhu, a dalších zajímavých disciplínách. Mimo to budou vyhlášeny soutěže jen pro dospěláky a jen pro děti .

Výtvarná dílnička pro děti. Drobné pozornosti jak pro děti, tak pro dospělé.

Členové Sokola mají k dispozici buřty a klobásy k opečení; nečlenové nám na buřty finančně přispějí. K zakoupení bude občerstvení hospody (salát, guláš, atd.)

Těšíme se na vás v neděli 24.9.2017!!

TJ Sokol Jílové

(budeme rádi za potvrzení účasti: Pavlína Staňková T: 733640303)

Zpět