TJ Sokol Jílové - Sokol Stránčice

02.05.2015 18:46

V prvním mistrovském soutěžním utkání jsme na domácím hřišti přivítali soupeře ze Sokola Stránčice. Oba kurty byly perfektně připravené.

Soupeř se dostavil pouze v pěti. První zápas hrál Petr Sehnal a poradil si se soupeřem po boji 7:6 a 6:2. Druhým hráčem byl Pepa Brož, Pepa soupeře zdecimoval dvakrát 6:0. 

Po té nastoupili naše holky, první byla Míša Haitlová, ta se soupeřkou utrpěla porážku 1:6 a 0:6, druhá byla Jana Naušová a ta vyhrála 6:2 a 6:1.

Teď měla pokračovat hra chlapů, ale jak jsme psali, tak soupeř přijel pouze v pěti, takže Franta Nevrlý vyhrál kontumačně dvakrát 6:0. Proto šel na hřiště hned Přemek Škarvada, který měl uhrát rozhodující bod. Soupeři nedal žádnou šanci a po výhře dvakrát 6:0 bylo jasné, že vyhrajeme celé utkání. Stav byl 5:1.

Následovali čtyřhry. V první nastoupil Pepa s Přemkem, a musíme znova psát a rádi to píšeme, soupeře znova rozdrtili dvakrát 6:0. V druhé nastoupil Franta s Petrem a ti po menším zapocení přehráli soupeřem 6:4 a 6:3. V posledním utkání se představil náš benjamínek Kiki Koubová s Míšou Haitlovou a utkání prohráli dvakrát 1:6.

Konečný výsledek byl 7:2 - na začátek super výsledek.

 

Na konec bychom rádi poděkovali divákům za podporu.

 

P.S. V Týnci nás čeká těžší boj.

Zpět