TK Benešov B – TJ Sokol Jílové 3:6

07.05.2016 22:41

 

Po domácí šťastné výhře jsme zavítali na tenisové kurty TK Benešov. Opět se vydařilo počasí a opět se rozhodovalo ve čtyřhrách. Tentokrát jsme vedli 4:2. Ale po pořádku.

 

Dnes se hrálo na třech kurtech, takže zápasy běžely jako na drátku. K úvodním singlům nastoupili Fanda, Petr a Kristýna. První bod získala Kristýna po výsledku 6:2,6:1. Druhý bod ale získal soupeř, Fanda prohrál 4:6, 0:6. Ve druhém setu vyloženě ztratil chuť – píp, píp. Petr po maratónu zvítězil 6:2,7:5

Dalšími nařadě byli Přemek, Pepa a Eva. Eva podlehla soupeřce 0:6,0:6. Eva plní Coubertinovo heslo. Přemek vcelku hladce vyhrál 6:2,7:5 i když v druhém setu měl namále. Pepa zvládl svůj zápas 6:1,6:4. Průběžný stav 4:2.

K deblům nastoupili mužské dvojice v osvědčené sestavě Přemek s Pepou, Petr s Fandou, u dam jsme udělali změnu kdy nastoupila vedle Kristýny Jana.

Kapitán Karel si jako pokaždé řádně nastudoval statistiky a dosti nás uklidnil. Soupeř totiž v loňském roce a i letos nevyhrál jedinou mužskou čtyřhru. Fanda se nadopoval iontama a na kurtu to bylo vidět. Petr s Fandou hráli skvěle a soupeře v krátké době porazili 6:2,6:3. Průběžný stav 5:2 a další vítězství našeho týmu. Teď už se jen čekalo na konečný výsledek. Další bod přidali Přemek s Pepou po vítězství 6:3, 6:2. U dam to bylo více vyrovnané, v každém setu rozhodoval tie-break, který naše soupeřky vždy zvládly lépe. Výsledek 6:7,6:7.

Dnes jsme vyhráli 6:3.

Zpět