TK Třebenice – TJ Sokol Jílové 2:7

31.05.2016 20:07

 

31.05.2016 20:03

TK Třebenice – TJ Sokol Jílové

Dnes jsme přivítali na hřiště soupeře, který ještě doma neprohrál. Výsledky ale hovořili pro nás.

K prvním zápasům nastoupili Přemek a Fanda. Fanda, vzhledem k předešlým výsledkům, už musel pro svoje sebevědomí zabrat. Zabral a na naše konto připsal první bod po výsledku 6:1,6:2. Přemek měl o dosti těžší zápas. Soupeř, jak v této soutěží nebývá zvykem, hrál útočně. A to přesně Přemkovi vyhovovalo. Prokouknul soupeře a poradil si 6:4,6:1. Stav 2:0

Po vítězství Fandy a Přemka nastoupily Týna a Kiky. Týna měla soupeřku, která není zvyklá prohrávat. Hrál se krásný tenis, soupeřka skvěle uměla zkrátit hru. Týna nakonec soupeřku zdolala 6:3,6:3.

Kiky také měla těžkou soupeřku. Bojovala, ač v prvním setu prohrávala už 5:2 dotáhla soupeřku na 5:5. Asi dnes Kiky nepřálo štěstí, protože, když bylo potřeba, soupeřce pomohla několikrát páska a nakonec to dopadlo v neprospěch 5:7. Druhý set už jasně vyzněl pro soupeřku 0:6. Stav 3:1.

Poslední singly hráli Petr a Pepa. Petr uhrál nejprve svoje podání a pak nechal soupeře utéci na 1:4. Povedlo se mu set otočit na 6:4. Druhý set už byl v jeho režii 6:1. Pepa odehrál zajímavý set. Jako Petr si nechal soupeře odskočit o trochu více, soupeř vedl 5:0 a měl setbol. Kanárci už poletovali. Pepovi se ale povedlo něco úžasného. První set otočil a vyhrál ho 7:5. Ve druhém už si dal větší pozor, set kontroloval a vyhrál ho 6:3. Zápas to nebyl jednoduchý. Stav 5:1 a opět vítězství našeho týmu. Slovíčko opět bychom rádi opakovali pořád.

Po singlech tedy rozhodnuto, následovaly debly.

K prvnímu nastoupily ženy, konkrétně Eva s Kiky. Soupeřky byly nad jejich síly, prohrály 0:6,0:6.

Přemek s Pepou naše ženy pomstili a porazili svoje soupeře stejným výsledkem 6:0,6:0

Fanda s Petrem odehráli vyrovnanější utkání, první set prohráli 4:6. Ve druhém se zlepšili a vyhráli ho 6:2. Rozhodoval supertie-break. V něm si musel Fanda půjčit Přemkovu raketu (ach ty výplety) a s půjčenou raketou předvedl super hru. Soupeře porazily 10:6.

Dnes jsme zvítězili 7:2 a srovnali na skóre krok s Voticemi. Příští zápas se tedy hraje o první místo a zřejmě o postup do vyšší třídy.

 

Zpět